Jak wrzucać zdjęcia na FORUM?
Jak wrzucać zdjęcia na FORUM?
Witam,
Pewnie nie wszyscy muszą znać ten serwis hostingujący zdjęcia, ale jest on wg. mnie idealny na potrzeby naszego forum.
Jedna stronka, jedno wczytanie z dysku, wciskamy HOST IT i już mamy 5 formatów wyjściowych wrzuconego zdjęcia, w tym 2 idealnie dedykowane jako Hotlink for forums, które wystarczy tylko przekleić. Nas będzie interesowało tylko pierwsze pole: Hotlink for forums (1).
Serwis pod adresem: Image SHACK US
Powodzenia.
Pewnie nie wszyscy muszą znać ten serwis hostingujący zdjęcia, ale jest on wg. mnie idealny na potrzeby naszego forum.
Jedna stronka, jedno wczytanie z dysku, wciskamy HOST IT i już mamy 5 formatów wyjściowych wrzuconego zdjęcia, w tym 2 idealnie dedykowane jako Hotlink for forums, które wystarczy tylko przekleić. Nas będzie interesowało tylko pierwsze pole: Hotlink for forums (1).
Serwis pod adresem: Image SHACK US
Powodzenia.
Nigdzie nie musisz sie Karola rejestrować 
Wystarczy, że wejdziesz na IMAGESHACK, wybierzesz PRZEGLĄDAJ [Browse...], załadujesz zdjęcie z dysku, a potem wciskasz button HOST IT
System wyrzuci Ci kilka linków - czasami 3, a niekiedy 5. Ciebie interesuje tylko ten który ma duże litery URL w nazwie i zwykle nazywa się "HOTLINK FOR FORUMS (1)". Taki pełen adres wystarczy, że wkleisz tutaj w poście i DONE.
O tak:

Daj znać jak poszło.

Wystarczy, że wejdziesz na IMAGESHACK, wybierzesz PRZEGLĄDAJ [Browse...], załadujesz zdjęcie z dysku, a potem wciskasz button HOST IT

System wyrzuci Ci kilka linków - czasami 3, a niekiedy 5. Ciebie interesuje tylko ten który ma duże litery URL w nazwie i zwykle nazywa się "HOTLINK FOR FORUMS (1)". Taki pełen adres wystarczy, że wkleisz tutaj w poście i DONE.
O tak:

Daj znać jak poszło.
- djchrysler
- VIP
- Miejscowość: Bytom
Witam!!
Kurcze cały czas o tym zapominam... ( w opisach
) ..... cały zderzak razem z wydechami i czujnikami to robota Startecha
..... System dosć prosty ... na tylnim słupku od strony pasażera jest okragły głośniczek z kilkoma diodami .. a całosć podpięta tylko pod żarówke stopu
.... Niedługo będe montował taki zestaw na przód ale z wyświetlaczem ( bo gorzej mam z wjeżdzaniem do bramy niż cofaniem
) który będzie aktywował się na 1 i 2 biegu przy wcisnięciu hamulca na ok 30 sekund
...
Kurcze cały czas o tym zapominam... ( w opisach

Pozdrawiam!!
Był piękny 300M ..... Może kiedyś, jak mi się znudzą motocykle będzie Żółty Bumblebee
Kangoo 08, Kangoo 07, VITO `99 CDI i perełki :kolor
Kawasaki ZX-10 R
Suzuki GSX-R 750
Był piękny 300M ..... Może kiedyś, jak mi się znudzą motocykle będzie Żółty Bumblebee

Kawasaki ZX-10 R
Suzuki GSX-R 750
A.S. pisze:Witam!!
A oto mój "hemik"
[url=http://img247.imageshack.us/img247/1880/pict1290lo8.th.jpg]Obrazek[/URL]
[url=http://img245.imageshack.us/img245/5917/tnpict1257rr9.th.jpg]Obrazek[/URL]
[url=http://img209.imageshack.us/img209/3574/rurytz3.th.jpg]Obrazek[/URL]
kominy masz fajne...

głośne są?? czy to sa rurki pociągniete od tłumika końcowego??
Pozdrawiam
Była:
Zielona z jasną skórą 3,5 z 99r
Następnie:
Czarna z czarna skóra 3,5 z 98r
Jest:
Srebrna z czarna skórą 3,5 z 00r.
Była:
Następnie:
Jest:
Witam!!
Tłumik końcowy jest zmieniony
.. z niego wychodzą dwie rury .. a na nich są takie owalne "nierdzewy" z grawerem STARTECH
.....
Ogólnie to głośne nie są ale jednak je słychac.. przy odpaleniu jest łomot ..... potem tylko przy wcisnieciu gazu bulgot 8) .....[/code]
Tłumik końcowy jest zmieniony

Ogólnie to głośne nie są ale jednak je słychac.. przy odpaleniu jest łomot ..... potem tylko przy wcisnieciu gazu bulgot 8) .....[/code]
Pozdrawiam!!
Kawasaki ZX-10 R
Suzuki GSX-R 750

Kawasaki ZX-10 R
Suzuki GSX-R 750
-
- VIP
- Miejscowość: Francja
gregory_paris pisze:Kocham taki dzwiek przy wdeptywaniu pedalaOto wlasnie chodzi, zeby bylo slychac moc silnika.
niby i tak... ale wiesz na wiekszą meta jak wydech jest dosć głośny to jest męczonce....
nie ukrywam.... moze w lato coś sie pokombinuje aby na tyle były jakieś ładne końcuweczki po obu stronach, tylko aby ktos umiał ładnie w zderzak to w komponowac
Pozdrawiam
Była:
Następnie:
Jest:
Była:
Następnie:
Jest: