Wrzucanie PDF na forum
Wrzucanie PDF na forum
Czy jest możliwość uploadu plików PDF na forum? Jeśli tak to jakiej wielkości maxymalnie ?
Szkoda.
Właśnie dostałem pocztą 2 dyski. Jeden z Australi Jest tam Cały manual servisowy orginalny Chryslera dla naszych 300-tek w formie html. Jest tam wszystko włącznie z zdjęciami torque i procedurami.
Drugie cd ma pliki PDF z opisami servisowymi do naszych 300-tek dosyć duże pliki po około 150 do 200MB każdy.
ps: wyczytałem że nie można dokonywać teraz donations na forum, w jaki sposób mogę zostać oficjalnym klubowiczem abym mógł czytać zablokowane posty.?
Właśnie dostałem pocztą 2 dyski. Jeden z Australi Jest tam Cały manual servisowy orginalny Chryslera dla naszych 300-tek w formie html. Jest tam wszystko włącznie z zdjęciami torque i procedurami.
Drugie cd ma pliki PDF z opisami servisowymi do naszych 300-tek dosyć duże pliki po około 150 do 200MB każdy.
ps: wyczytałem że nie można dokonywać teraz donations na forum, w jaki sposób mogę zostać oficjalnym klubowiczem abym mógł czytać zablokowane posty.?
rozumiem, ze posiadasz pelne prawa autorskie do tych plikow i chcialbys je udostepnic na forum?Remik2014 pisze:Właśnie dostałem pocztą 2 dyski. Jeden z Australi Jest tam Cały manual servisowy orginalny Chryslera dla naszych 300-tek w formie html. Jest tam wszystko włącznie z zdjęciami torque i procedurami.
dam ci znac jak bedzie ponownie taka mozliwoscRemik2014 pisze:wyczytałem że nie można dokonywać teraz donations na forum, w jaki sposób mogę zostać oficjalnym klubowiczem abym mógł czytać zablokowane posty.?
- maro_stg
- Administrator
- Miejscowość: Starogard Gdański
- Auto: Dodge Charger 3.6
- Rocznik: 2013
- LPG: Tak
Re: Wrzucanie PDF na forum
PDF, XLS można 256 KiB
Witam,
Może czas rozwinąć forum o nowe możliwości ? Jak coś, służę pomocą, już pisałem o tym w odpowiednim miejscu. Uatrakcyjnienie forum, ożywi go i przyciągnie nowych klubowiczów no ale to tylko moja opinia.
Może czas rozwinąć forum o nowe możliwości ? Jak coś, służę pomocą, już pisałem o tym w odpowiednim miejscu. Uatrakcyjnienie forum, ożywi go i przyciągnie nowych klubowiczów no ale to tylko moja opinia.
- Osfald
- Moderator
- Miejscowość: Gliwice
- Auto: JAGUAR XJL 3.0V6 SC
- Rocznik: 2017
- LPG: Nie
Tak, dzięki za aktywność i pomysły! Kwestia kosztów i dopasowania wizji do faktycznych potrzeb.
Oswaldzie,
Nie ma kosztów , mam duży , profesjonalny serwer w Hamburgu, oddam go dla forum jak postanowicie uczynić zmiany no i pokaże się nowa załoga bo wtedy ma to sens. Bez nowej załogi, fanatyków, nawet dużą kasę nie zmieni sytuacji.
Nie ma kosztów , mam duży , profesjonalny serwer w Hamburgu, oddam go dla forum jak postanowicie uczynić zmiany no i pokaże się nowa załoga bo wtedy ma to sens. Bez nowej załogi, fanatyków, nawet dużą kasę nie zmieni sytuacji.