szyba czołowa

Najbliżsi kuzyni 300m.
Awatar użytkownika
fedos
Klubowicz
Posty: 782
Rejestracja: 2009-08-31, 15:32
Miejscowość: Małopolska

szyba czołowa

Post autor: fedos » 2011-01-11, 14:28

Nie wiecie czy szyba czołowa z 300m pasuje do lhs?

Awatar użytkownika
Cezary Czapski
Moderator
Posty: 4370
Rejestracja: 2010-06-06, 22:42
Miejscowość: Biała Podlaska
Auto: 3OOM 3.5
Rocznik: 2001
LPG: Tak

Post autor: Cezary Czapski » 2011-01-11, 15:04

Teoretycznie powinna pasować.
Można to sprawdzić dzwoniąc do ASO lub w fiszkach serwisowych po nr części w podpiętym temacie: biuletyny i akcje serwisowe http://www.chrysler300.pl/forum/viewtopic.php?t=4363
to link do fiszki http://www.berrysprinter.com/e-fiche/mo ... 1/01LH.pdf

Awatar użytkownika
fedos
Klubowicz
Posty: 782
Rejestracja: 2009-08-31, 15:32
Miejscowość: Małopolska

Post autor: fedos » 2011-01-11, 15:36

Jak szukałem po necie to do 300m mozna juz nowke za ok 400zł wychaczyc a uzywki do lhs od 600zł sie zaczynaja

ALBEX
Mentor
Posty: 1253
Rejestracja: 2009-08-20, 23:34
Miejscowość: Marki

Post autor: ALBEX » 2011-01-11, 16:18

no właśnie. po co komu używana szyba
Kupię ładną cegłę!

Awatar użytkownika
Kedar
nowy
Posty: 23
Rejestracja: 2011-01-19, 19:42
Miejscowość: Kalisz

Post autor: Kedar » 2011-01-31, 17:46

Np. po to zeby dopasowal rocznikowo do samochodu, dla niektorych maniakow to ma ogromne znaczenie , szczegolnie przy kupnie - szyba przednia rocznikowo ta sama - auto nie bite ;) nie wazne ze w 95% 10 letnich aut z przebiegiem okolo 250 tys km praktycznie nie ma takich ktore nie byly by trafione choc raz kamieniem w przednia szybe - nasze drogi ...
Pozdrawiam
Kedar

ALBEX
Mentor
Posty: 1253
Rejestracja: 2009-08-20, 23:34
Miejscowość: Marki

Post autor: ALBEX » 2011-01-31, 19:18

nie rozumiem takich ludzi. i szczerze jak wymieniałem w ubiegłe lato szybę u siebie to nawet przez myśl mi nie przeszło żeby wstawić używkę.
Kupię ładną cegłę!

Awatar użytkownika
lipcio
Administrator
Posty: 7874
Rejestracja: 2006-04-29, 07:32
Miejscowość: Portland, OR
LPG: Nie

Post autor: lipcio » 2011-01-31, 19:58

mysle, ze zdjecie starej, peknietej szyby w tym momencie zalatwiloby sprawe i uspokoilo ewentualnego nabywce co do powodow wymiany
Konrad

300m ABC -> http://goo.gl/0dMQN
co, jak i czym -> http://goo.gl/bgXqY

Oliwer
nowy
Posty: 15
Rejestracja: 2009-10-30, 22:53
Miejscowość: warszawa

Post autor: Oliwer » 2014-07-22, 15:12

A szyba czołowa do wersji amerykańskiej rózni się czymś od tej do wersji europejskiej? Mam pęknięcie i chce sobie wymienić na używaną, ale akurat w poblizu znalazlem wersję europejską a mam amerykańską. Będzie pasować? Może ktoś chce mnie przekonać że jednak nową powinienem kupić i dlaczego ? :)

Awatar użytkownika
cymek
Klubowicz
Posty: 1080
Rejestracja: 2013-10-16, 17:25
Miejscowość: lwówek śląski
Kontakt:

Post autor: cymek » 2014-07-22, 15:17

Jezeli masz AC to zglos i bedziesz mial nowke z ubezpieczenia... budy sa te same, bedzie pasowac

jarek.r
nowy
Posty: 8
Rejestracja: 2015-03-18, 10:33
Miejscowość: Warszawa

Post autor: jarek.r » 2016-07-20, 20:42

A szyba boczna przednia będzie pasowała od 300m? Wczoraj jakiś kretyn wybił mi szybę, żeby wyciągnąć prawie 15-letnie radio :551: . Na coś zwrócić uwagę? Odcień, rocznik, kontynent? :okulary:
..::Chrysler Concorde 3,2V6::..

Awatar użytkownika
rafusus
Klubowicz
Posty: 353
Rejestracja: 2010-04-20, 16:11
Miejscowość: Kościelec

Post autor: rafusus » 2016-12-21, 06:48

Trochę późno, ale komuś może się przydać. Od 300m do LHS pasuje boczna na 100% wiem bo wymieniłem jak przy remoncie silniczka do szyb szyba mi wyleciała z rąk :)
Chrysler LHS'99 3.5L USA + STAG LPG / Gurtner Black LUX / Barracuda
Polonez Truck Roy'99 1.6i
Służbowy: Mercedes Actros '14

ODPOWIEDZ