ChiKenn pisze:przydałaby się oficjalna nazwa - no chyba że taką jest "Chrysler 300 Club" (według mnie bardzo średnie).
Musiałby być "Chrysler 300 Club" oraz strona "Chrysler300.pl"
... a w jakim układzie - Twoje wariacje na ten temat

a po co? małą czcionką i tak będzie nieczytelne - a to przecież oczywiste chyba o co chodzi... jeśli dla kogoś nie będzie oczywiste to znaczy, że i tak nie będzie go to interesować...Piotrek1979 pisze:W sumie może być ale może dać pod napisem mniejszymi literami "klub miłośników marki"
Tak jak pisałem wcześniej, zrób projekt i wstaw w tym temacie, na razie nie wiemy o czym mówimy, więc i chętnych nie ma.ChiKenn pisze:W ogóle najważniejsza kwestia - czy kogoś jeszcze temat naklejek w ogóle interesuje? Są chętni? Bo jeśli są to 2 czy 3 osoby to średnio ma to w ogóle sens. Bo wtedy każda z tych osób może udać się do pobliskiej firmy robiącej takie naklejki i zamówić dokładnie to na co ma ochotę (wyjdzie drożej - bo będą traktować to jako pojedyncze zlecenie, projekt, realizacja itd). Mi chodziło o bardziej hurtowe podejście do tematu, które nie ma sensu jeśli zainteresowanych będzie garstka.
Jak nie wiemy, jak wiemymaro_stg pisze:na razie nie wiemy o czym mówimy, więc i chętnych nie ma.
... niestety poza luźnymi pomysłami nic nie wiemyJohn Green pisze:Jak nie wiemy, jak wiemy
... dlatego czekamy na opinie forumowiczówKoledze przecież chodzi o to, czy w ogóle chcemy się w to bawić. Czyli łopatologicznie rzecz ujmując, czy będzie nam się chciało oklejać auta klubowymi naklejkami.
Tak jak pisze John Green - to co tutaj ustaliliśmy powinno wystarczyć chociażby do niezobowiązującego wyrażenia zainteresowania.maro_stg pisze:... niestety poza luźnymi pomysłami nic nie wiemy
Tak jak pisałem - dla 2 czy 3 osób nie ma to absolutnie żadnego sensu. Szkoda mojego czasu po prost, bo nawet się nie "ocieramy" o hurtowe zamówienie (według jednolitego projektu dla całego klubu).maro_stg pisze:zrób projekt i wstaw w tym temacie
no reply? tubemate mobdro authorityapkderekpittx pisze: ↑2020-05-03, 20:38Generalnie co do naklejki, to proponowałbym jakąś dowolną aranżację naszego logo z forum, bo chyba AŻ TAK NIE ODSTRASZA...
a wrzuć zdjęcie